Köfteli Mantar Çorbası
Unilever Food Solutions'da Köfteli Mantar Çorbası şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Köfteli Mantar Çorbası
-
Galeta Unu, beyaz 50.0 g
-
Kimyon tozu 5.0 g
-
Su 1.2 l
-
Kültür Mantarı 100.0 g
-
Tuz 5.0 g
-
Un, buğday 50.0 g
-
Kuru soğan, rendelenmiş 50.0 g
-
Ayçiçek yağı 50.0 ml
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 100.0 ml
-
Dana kıyma 250.0 g
Hazırlık
-
Köfteli Mantar Çorbası
- Dana kıyma ile soğan, kimyon, galeta unu ve tuzu karıştırın, misket şeklinde yuvarlayarak tavada ya da fırında kızartın.
- Unu yağ ile kavurun ve suyu ekleyin, kıvam alıncaya kadar kaynatın.
- Mantarları dilimleyip soteleyin ve çorba karışımına atın.
- Et bulyon, tuz ve Rama krema ile lezzetlendirin.
- Kızarmış köfteleri ekleyin ve 10 dakika kısık ateşte kaynatın.