Köy Burgeri
Köy Burgeri şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Tavuk But Kıyma 1.3 kg
-
Mısır, tane 75.0 g
-
Kapya Biber 100.0 g
-
Biber, yeşil 100.0 g
-
Taze Soğan 50.0 g
-
Kuru soğan 200.0 g
-
Parmesan Cips 100.0 g
-
Köri 5.0 g
-
Kimyon 10.0 g
-
Tuz 10.0 g
-
Karabiber 10.0 g
-
Fesleğen, Taze (Yaprak) 30.0 adet
-
Ekmek, Pita 10.0 adet
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Kapya biber, taze soğan ve tane mısırı soteleyin.
- Sotelenen karışımı soğuttuktan sonra tavuk kıymasını baharatlar ile (Köri, kimyon, tuz ve karabiber) karıştırın ve porsiyonlayın.
- Kuru soğanı kısık ateşte karamelize hale gelinceye kadar soteleyin.
- Pita ekmeklerin içine sotelenmiş soğan, köfte, fesleğen ve Hellmann’s Mayonez'i ekleyin ve parmesan cipsleriyle servis edin.