Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Tavuk But Kıyma 1.3 kg
  • Mısır, tane 75 g
  • Kapya Biber 100 g
  • Biber, yeşil 100 g
  • Taze Soğan 50 g
  • Kuru soğan 200 g
  • Parmesan Cips 100 g
  • Köri 5 g
  • Kimyon 10 g
  • Tuz 10 g
  • Karabiber 10 g
  • Fesleğen, Taze (Yaprak) 30 adet
  • Ekmek, Pita 10 adet
  1. Hazırlanışı

    • Kapya biber, taze soğan ve tane mısırı soteleyin.
    • Sotelenen karışımı soğuttuktan sonra tavuk kıymasını baharatlar ile (Köri, kimyon, tuz ve karabiber) karıştırın ve porsiyonlayın.
    • Kuru soğanı kısık ateşte karamelize hale gelinceye kadar soteleyin.
    • Pita ekmeklerin içine sotelenmiş soğan, köfte, fesleğen ve Hellmann’s Mayonez'i ekleyin ve parmesan cipsleriyle servis edin.
+