Köri Soslu Tavuk ve Yasemin Pilavı | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Yapılışı:

  1. Yapılışı:

    Bir kabın içinde ayçiçek yağı, Rama Krema, Tikka Masala çeşniyi karıştırın ve küp doğranmış tavuk göğüslerini marine edin. 120 derece fırında, 10 dakika ön pişirme yapın. Ocakta tencerede ayçiçek yağı ile sırasıyla kuru soğan, sarımsak, kültür mantarı, fasulyeyi kavurun ve en son tavukları ilave edin. Bir kabın içinde Knorr Cafe De Paris Sos, Knorr Tikka Masala, su, Knorr Sebzeli Çeşni, Rama Krema, su karıştırın ve tavuğa ilave edin. Kısık ateşte 10 dakika kaynatın, maydanoz ilave edin ve ocaktan alın. Pilav için 1 litre su ile tavuk bulyonu karıştırın ve yıkanmış süzülmüş pirinci ekleyin. Suyu çekene kadar kısık ateşte karıştırın ve süzün. Süzülen pilava 100 ml zeytinyağı ilave edin karıştırın. Pilav ile köri soslu tavuğu servise hazır hale getirin.