Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Dana kıyma 6500.0 g
  • Pul Biber 25.0 g
  • Su (Knorr Köfte Harcı için) 650.0 ml
  • Kuru soğan, rendelenmiş 400.0 g
  • Patlıcan, Kemer 1000.0 g
  • Kabak 1000.0 g
  • Havuç 1300.0 g
  • Kereviz Sapı 1200.0 g
  • Sarı Dolma Biber 250.0 g
  • Biber, kırmızı kapya 250.0 g
  • Biber, yeşil 300.0 g
  • Kuru soğan 400.0 g
  • Sarımsak (İnce Kıyılmış) 50.0 g
  • Zeytinyağı 200.0 ml
  • Makarna, kalem (penne) 7000.0 g
  • Su (Knorr Napoliten Sos için) 6000.0 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Knorr Köfte Harcı’nı bir kabın içerisinde su ile karıştırarak açınız.
    • Hazırladığınız bu karışıma, rendelenmiş soğanı ve pul biberi kıymaya ilave edip iyice yoğurunuz.
    • Daha sonra bu kıymalardan eşit parçalar kopararak top şeklinde köfteler hazırlayınız.
    • Kızgın bir teflon tavada karıştırarak pişirip kenara alınız.
    • Küçük bir pişirme kabında Knorr Napoliten Makarna Sosu karışımını suya ekleyin ve ocakta kaynayıncaya kadar karıştırınız.
    • Kaynadıktan sonra orta ateşte 3-4 dakika kadar pişiriniz. Derin bir tavaya zeytinyağını koyarak kızdırın.
    • Sarımsak, soğan ve minik küp olarak doğrayacağınız diğer sebzeleri de sırasıyla ekleyip kavurunuz.
    • Sebzelerin içine hazırladığınız domates sosunu ilave edip bir kaç dakika kadar kaynatınız.
    • Köfteleri al dente haşladığınız penne makarnayı da ekleyip sosla özdeşleşinceye kadar pişiriniz.
    • Derin bir makarna tabağına alarak servis ediniz.