Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Sosun Hazırlanışı

  • Ayçiçek yağı 150 ml
  • Sarımsak 20 g
  • Kültür Mantarı 600 g
  • Peynir, Parmesan 151 g
  • Karabiber 3 g
  • Tuz 5 g
  • Tavuk, göğüs 1000 g

Hazırlanışı

  • Makarna, fettucine 1000 g
  • Maydanoz, taze 300 g
  1. Sosun Hazırlanışı

    • Sos için ayçiçek yağı ile sırasıyla tavuk, mantar, sarımsağı soteleyin.
    • Sotelenen malzemeye rama krema, tuz, karabiber, Knorr Sebzeli Çeşni ilave edin, 1 dk kaynatın.
  2. Hazırlanışı

    • Makarnayı haşlayın, süzün ve yağlayın.
    • Hazırlanan sosa makarna, parmesan peynirini ilave edin ve makarna ile sos özleşene kadar ocakta tutun ve servis edin.