Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Taze Keçi Peyniri, rulo 600 g
  • Kırmızı toz biber 5 g
  • Minik Yedikule Marul 5 adet
  • Karışık Mesculin Yeşillikleri 100 g
  • Su 100 ml
  • Sızma Zeytinyağı 100 ml
  • Çam Fıstığı 50 g
  • Domates, kiraz 200 g
  • Nar ekşisi 50 ml
  • Sultaniye Üzüm Kurusu 100 g
  • Havuç - İnce Jülyen Doğranmış 75 g
  1. Hazırlanışı

    • Rulo keçi peynirlerini 2-3 parmak yüksekliğinde olacak şekilde silindir kesin. Bir fırın tepsisine yerleştirip üstlerine tatlı kırmızı toz biber serpiştirin. Salamandrada üstleri kızarana kadar pişirin.
    • Salata sosu için:Knorr İtalyan Salata Sosunu su ve zeytinyağı ile çırparak hazırlayın.
    • Eliniz ile tüm yeşillikleri minik parçalara ayırın ve havucu ekleyin, daha sonra salata sosundan yeteri kadar ekleyip hafifçe harmanlayın.
    • Tabağın ortasına yerleştireceğiniz bu salatanın üzerine kızarttığınız keçi peynirini koyun. Tabağın etrafına da kavrulmuş fıstık, sultaniye üzüm kurusu ve domates parçalarını dizip nar ekşisi ile Knorr Mise En Place Pesto gezdirerek servis edin.