Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Dana kıyma 7500 g
  • Havuç 2500 g
  • Bezelye, iç 2000 g
  • Knorr Pratik Patates 2 Kg 1300 g
  • Tereyağı 150 g
  • Süt 500 ml
  • Tuz 20 g
  • Krema 250 g
  • Muskat 10 g
  • Su (Knorr Bolonez Makarna Sosu için) 3500 ml
  • Su (Patates püresi için) 7500 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Kıymayı bir tencerede kavurun, daha sonra havuç ve bezelyeleri sırasıyla ekleyip pişirin.
    • Başka bir tencerede suya Knorr Bolonez Makarna Sosu’nu ilave edin ve karıştırarak kaynatın.
    • 3-4 dakika kadar orta ateşte pişirip, sebzeli kıymaya ilave edin.
    • Hepsini birlikte kaynatıp 2-3 dakika kadar daha pişiriniz.
    • Daha sonra bu karışımı derin bir fırın küvetinin içine yayın.
    • Patates püresi için suyu 80-85 dereceye kadar ısıtıp içine tereyağı, süt, tuz, krema ve muskatı ekleyin.
    • Daha sonra da Knorr Pratik Patatesi ilave edip çırpma teliyle çırparak patates püresini elde edin.
    • Daha sonra bu püreyi sebzeli kıyma karışımının üstüne çok düzgün bir şekilde yayın.
    • 180 derecelik fırında üstü nar gibi kızarana dek pişirin.
    • Biraz dinlendirip servis edin.