Kırmızı Pancar Salatası, Tulum Peyniri, Maydanoz Ve Kırmızı Soğan İle

İçindekiler
Hazırlanışı:
-
Pancar, kırmızı 15000.0 g
-
Maydanoz, taze 200.0 g
-
Kırmızı Soğan 1000.0 g
-
Taze Keçi Peyniri 1000.0 g
-
Biberiye 20.0 g
-
Kekik 20.0 g
-
Zeytinyağı 1000.0 ml
-
Su 1750.0 ml
Hazırlık
-
Hazırlanışı:
- Pancarları iyice yıkayıp dilediğiniz büyüklüklerde doğrayınız.
- Daha sonra kekik, biberiye ve zeytinyağı ile harmanlayıp folyo ile üstünü kapatın ve 180 derecelik fırında arasıra kontrol ederek 1 saat kadar pişirin.
- Yumuşadıklarından emin olunca üstlerini açın ve 15 dakika kadar daha pişirin.
- Kırmızı soğanları uzun olarak doğrayın. Sosu için: Knorr İtalyan Salata Sosu karışımını su, zeytinyağı ve Knorr Sarımsaklı Çeşni ile iyice çırparak karıştırın.
- Hazırladığınız bu sos ile pancarları iyice harmanlayın.
- Daha sonra servis tabağına alıp üstlerine kırmızı soğanı, iri kıyılmış maydanozu ve küçük olarak kırıkladığınız keçi peynirini serpiştirerek servis edin.