Kırmızı Pancar Salatası, Tulum Peyniri, Maydanoz Ve Kırmızı Soğan İle | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Pancar, kırmızı 15000 g
  • Maydanoz, taze 200 g
  • Kırmızı Soğan 1000 g
  • Taze Keçi Peyniri 1000 g
  • Biberiye 20 g
  • Kekik 20 g
  • Zeytinyağı 1000 ml
  • Su 1750 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Pancarları iyice yıkayıp dilediğiniz büyüklüklerde doğrayınız.
    • Daha sonra kekik, biberiye ve zeytinyağı ile harmanlayıp folyo ile üstünü kapatın ve 180 derecelik fırında arasıra kontrol ederek 1 saat kadar pişirin.
    • Yumuşadıklarından emin olunca üstlerini açın ve 15 dakika kadar daha pişirin.
    • Kırmızı soğanları uzun olarak doğrayın. Sosu için: Knorr İtalyan Salata Sosu karışımını su, zeytinyağı ve Knorr Sarımsaklı Çeşni ile iyice çırparak karıştırın.
    • Hazırladığınız bu sos ile pancarları iyice harmanlayın.
    • Daha sonra servis tabağına alıp üstlerine kırmızı soğanı, iri kıyılmış maydanozu ve küçük olarak kırıkladığınız keçi peynirini serpiştirerek servis edin.