Kırma Tavuk Kebabı
Tarçın ve kuru kayısı ile bu çok bilindik yemeğe bir farklılık katabilirsiniz. Kırma Tavuk Kebabı şeflere özel sırlarını United Food Solutions ile keşfedin!

İçindekiler
Kırma Tavuk Kebabı
-
Tavuk, göğüs 3000.0 g
-
Tuz 2.0 g
-
Tarçın, toz 4.0 g
-
Karabiber, çekilmiş 5.0 g
-
Zeytinyağı 250.0 ml
-
Kuru kayısı 350.0 g
Hazırlık
-
Kırma Tavuk Kebabı
- Tavuk göğsünü kuşbaşı şeklinde doğrayın.
- Ayrı bir kabın içinde tuz, toz tarçın, Knorr Sarımsaklı Çeşni, karabiber, zeytin yağını karıştırın ve tavukları marinasyon edin.
- Şişlere kuru kayısı ile birlikte takın, ızgarada pişirin ve servise hazır hale getirin.