Keçi Peyniri Ve Kekik İle Fırınlanmış Mezgit Filetosu

İçindekiler
Hazırlanışı:
-
Mezgit filetoları 12000.0 g
-
Taze Keçi Peyniri 3000.0 g
-
Ekmek, kıtır 1500.0 g
-
Kekik 50.0 g
-
Zeytinyağı 1000.0 ml
Hazırlık
-
Hazırlanışı:
- Mezgit filetolarını Knorr Tikka Masala Çeşnisi ve zeytinyağı ile marine edin.
- Balıkları daha sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin.
- Üstlerine başka bir kapta hazırlayacağınız keçi peyniri, ekmek kıtırı, Knorr Cajun Çeşnisi ve çok ince kıyılmış kekikli karışımı hafifçe yayın.
- 180 derecelik fırında balık filetolarının kalınlığına göre 7-8 dakika kadar içleri tamamen pişene dek pişirin.
- Yanında dilediğiniz garnitür ve sos ile servis edin.