Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Mezgit filetoları 12000 g
  • Taze Keçi Peyniri 3000 g
  • Ekmek, kıtır 1500 g
  • Kekik 50 g
  • Zeytinyağı 1000 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Mezgit filetolarını Knorr Tikka Masala Çeşnisi ve zeytinyağı ile marine edin.
    • Balıkları daha sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin.
    • Üstlerine başka bir kapta hazırlayacağınız keçi peyniri, ekmek kıtırı, Knorr Cajun Çeşnisi ve çok ince kıyılmış kekikli karışımı hafifçe yayın.
    • 180 derecelik fırında balık filetolarının kalınlığına göre 7-8 dakika kadar içleri tamamen pişene dek pişirin.
    • Yanında dilediğiniz garnitür ve sos ile servis edin.