Kayısı Marmelatlı Sakızlı Muhallebi
Saray mutfağından günümüze gelen tatlıya modern bir yaklaşım. Kayısı Marmelatlı Sakızlı Muhallebi şeflere özel sırlarını United Food Solutions ile keşfedin!

İçindekiler
Kayısı Marmelatlı Sakızlı Muhallebi
-
Süt 3000.0 ml
-
Kuru kayısı 400.0 g
-
Şeker 400.0 g
-
Su 500.0 ml
-
Limon 50.0 g
Hazırlık
-
Kayısı Marmelatlı Sakızlı Muhallebi
- Carte D'Or Damla Sakızlı Muhallebi ve sütü karıştırıp ocağa koyun.
- Karıştırarak 5-6 dk. kaynatın ve kaselere doldurun.
- Şekeri ocağa koyun ve limonun suyunu ilave edin.
- Şeker eriyince kayısıyı doğrayıp ilave edin, suyu ekleyin ve 4-5 dk. kaynatın.
- Blenderden geçirin ve soğumaya bırakın, soğuduktan sonra sakızlı muhallebilerin üzerlerine marmelattan koyun ve servis edin.