Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Karnabahar (ayıklanıp-parçalara ayrılmış) 8000.0 g
  • Fesleğen, taze 75.0 g
  • Tuz 20.0 g
  • Karabiber 10.0 g
  • Knorr Pratik Patates 2 Kg 600.0 g
  • Su 4500.0 ml
  • Tereyağı 150.0 g
  • Süt 500.0 ml
  • Krema 250.0 g
  • Muskat 10.0 g
  • Peynir, Kaşar 1000.0 g
  • Tuz (püre için) 20.0 g
  1. Hazırlanışı:

    • Karnabaharları, tuzlu kaynar suda haşlayıp, soğutun.
    • Daha sonra fesleğenleri çok ince doğrayıp tuz-karabiber ile birlikte karnabaharları karıştırın.
    • Uygun bir fırın kabına yerleştirip üzerine hazırlayacağınız patates püresini yayın.
    • Patates püresi için: 80-85°C’deki suya soğuk sütü, tereyağını, tuzu, kremayı ve rende muskatı ekleyin.
    • Üzerine Knorr Pratik Patates’i ekleyin ve çırpma teli ile karıştırın.
    • Patates püresi renk almaya başlayınca, rendelenmiş taze kaşar peynirini de üstüne yayıp, iyice kızarana kadar pişirin.
    • Daha sonra bekletmeden servis edin.