Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı:

Patates Püresi

  • Tereyağı 150.0 g
  • Süt 500.0 ml
  • Krema 250.0 g
  • Muskat 10.0 g
  • Peynir, Kaşar 1000.0 g
  • Tuz (püre için) 20.0 g

Unsuz Karnabahar Graten nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı:

    • Karnabaharları, tuzlu kaynar suda haşlayıp, soğutun.
    • Daha sonra fesleğenleri çok ince doğrayıp tuz-karabiber ile birlikte karnabaharları karıştırın.
    • Uygun bir fırın kabına yerleştirip üzerine hazırlayacağınız patates püresini yayın.
    • Patates püresi için: 80-85°C’deki suya soğuk sütü, tereyağını, tuzu, kremayı ve rende muskatı ekleyin.
    • Üzerine Knorr Pratik Patates’i ekleyin ve çırpma teli ile karıştırın.
    • Patates püresi renk almaya başlayınca, rendelenmiş taze kaşar peynirini de üstüne yayıp, iyice kızarana kadar pişirin.
    • Daha sonra bekletmeden servis edin.
  2. Patates Püresi

Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu