İçindekiler
Unsuz Karnabahar Graten
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı:
Karnabahar (ayıklanıp-parçalara ayrılmış)
/g
8000.0 g
0%
Fesleğen, taze
/kg
75.0 g
0%
Tuz
/kg
20.0 g
0%
Karabiber
/g
10.0 g
0%
Knorr Pratik Patates 4KG
/g
600.0 g
0%
Su
/ml
4500.0 ml
0%
Patates Püresi
Tereyağı
/kg
150.0 g
0%
Süt
/l
500.0 ml
0%
Krema
/g
250.0 g
0%
Muskat
/g
10.0 g
0%
Peynir, Kaşar
/g
1000.0 g
0%
Tuz (püre için)
/g
20.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı:
-
Karnabahar (ayıklanıp-parçalara ayrılmış) 8000.0 g
-
Fesleğen, taze 75.0 g
-
Tuz 20.0 g
-
Karabiber 10.0 g
-
Su 4500.0 ml
Patates Püresi
-
Tereyağı 150.0 g
-
Süt 500.0 ml
-
Krema 250.0 g
-
Muskat 10.0 g
-
Peynir, Kaşar 1000.0 g
-
Tuz (püre için) 20.0 g