Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Karides, orta boy, kabuğu temizlenmiş (başlı, kuyruklu) 600 g
  • Maydanoz, ince kıyım 10 g
  • Zeytinyağı 20 ml
  • Su 1 l
  • Fesleğen, taze 20 g
  • Peynir, Parmesan rendelenmiş 50 g
  • Makarna, spagetti 1 kg
  1. Hazırlanışı

    • Karidesleri Knorr sarımsak çeşni, maydanoz ve zeytinyağı ile marine edin.
    • Knorr Napoliten Makarna sosunu soğuk su ile açıp kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirin.
    • Knorr Acısso ve fesleğen yapraklarını ilave edin, biraz daha kaynatın.
    • Makarnayıaldente olarak haşlayıp sosun içine atın ve parmesan peyniri serperek servis tabağına alın.
    • Aynı anda karidesleri tavada soteleyip makarnanın üzerine yerleştirin ve taze fesleğen ile servis edin.
+