Karidesli Spaghetti Alla Arrabiata
Unilever Food Solutions'da Karidesli Spaghetti Alla Arrabiata şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Karides, orta boy, kabuğu temizlenmiş (başlı, kuyruklu) 600.0 g
-
Maydanoz, ince kıyım 10.0 g
-
Zeytinyağı 20.0 ml
-
Su 1.0 l
-
Fesleğen, taze 20.0 g
-
Peynir, Parmesan rendelenmiş 50.0 g
-
Makarna, spagetti 1.0 kg
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Karidesleri Knorr sarımsak çeşni, maydanoz ve zeytinyağı ile marine edin.
- Knorr Napoliten Makarna sosunu soğuk su ile açıp kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirin.
- Knorr Acısso ve fesleğen yapraklarını ilave edin, biraz daha kaynatın.
- Makarnayıaldente olarak haşlayıp sosun içine atın ve parmesan peyniri serperek servis tabağına alın.
- Aynı anda karidesleri tavada soteleyip makarnanın üzerine yerleştirin ve taze fesleğen ile servis edin.