Kağıtta Levrek
Unilever Food Solutions'da Kağıtta Levrek şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Levrek (fileto) 2.3 kg
-
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 50.0 g
-
Salkım Erik Domates 100.0 g
-
Biber, sarı kapya 100.0 g
-
Biber, kırmızı kapya 100.0 g
-
Limon (adet) 4.0 adet
-
Fesleğen, taze 10.0 g
-
Sızma Zeytinyağı 20.0 ml
-
Kekik, taze 11.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Levrek filetolarını Knorr Mise en place İtalyan Otları ile marine edin.
- Yağlı kağıtları uygun bir şekilde keserek filetoları üzerine yerleştirin.
- Filetoların üzerine halka dilimler halinde domates, biberler ve limonu yerleştirip kağıtları hava almayacak şekilde kapatın ve uçlarını ip ile bağlayın. 180 derecelik fırında filetonun kalınlığına göre 15-20 dakika kadar pişirin.
- Pişen balıkları fırından çıkartıp kağıdın üst kısmını bir makas yardımı ile keserek her iki tarafa doğru açın, üzerine taze kekik yaprakları, fesleğen serpiştirip zeytinyağı gezdirerek yanında limon ile servis edin. Arzunuza göre deniz tuzu ve değirmen karabiber ile de servis edebilirsiniz.