Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Levrek (fileto) 2.3 kg
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otları 340 g 50 g
  • Salkım Erik Domates 100 g
  • Biber, sarı kapya 100 g
  • Biber, kırmızı kapya 100 g
  • Limon (adet) 4 adet
  • Fesleğen, taze 10 g
  • Sızma Zeytinyağı 20 ml
  • Kekik, taze 11 g
  1. Hazırlanışı

    • Levrek filetolarını Knorr Mise en place İtalyan Otları ile marine edin.
    • Yağlı kağıtları uygun bir şekilde keserek filetoları üzerine yerleştirin.
    • Filetoların üzerine halka dilimler halinde domates, biberler ve limonu yerleştirip kağıtları hava almayacak şekilde kapatın ve uçlarını ip ile bağlayın. 180 derecelik fırında filetonun kalınlığına göre 15-20 dakika kadar pişirin.
    • Pişen balıkları fırından çıkartıp kağıdın üst kısmını bir makas yardımı ile keserek her iki tarafa doğru açın, üzerine taze kekik yaprakları, fesleğen serpiştirip zeytinyağı gezdirerek yanında limon ile servis edin. Arzunuza göre deniz tuzu ve değirmen karabiber ile de servis edebilirsiniz.
+