Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Levrek (fileto) 2.3 kg
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 50.0 g
  • Salkım Erik Domates 100.0 g
  • Biber, sarı kapya 100.0 g
  • Biber, kırmızı kapya 100.0 g
  • Limon (adet) 4.0 adet
  • Fesleğen, taze 10.0 g
  • Sızma Zeytinyağı 20.0 ml
  • Kekik, taze 11.0 g

Kağıtta Levrek nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Levrek filetolarını Knorr Mise en place İtalyan Otları ile marine edin.
    • Yağlı kağıtları uygun bir şekilde keserek filetoları üzerine yerleştirin.
    • Filetoların üzerine halka dilimler halinde domates, biberler ve limonu yerleştirip kağıtları hava almayacak şekilde kapatın ve uçlarını ip ile bağlayın. 180 derecelik fırında filetonun kalınlığına göre 15-20 dakika kadar pişirin.
    • Pişen balıkları fırından çıkartıp kağıdın üst kısmını bir makas yardımı ile keserek her iki tarafa doğru açın, üzerine taze kekik yaprakları, fesleğen serpiştirip zeytinyağı gezdirerek yanında limon ile servis edin. Arzunuza göre deniz tuzu ve değirmen karabiber ile de servis edebilirsiniz.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu