Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanış Adımları

  • Dana Kıyma - 7 kg
  • Su - 1,1 lt
  • İnce Esmer Bulgur - 100 gr
  • Ekmek - 600 gr
  • Kuru Soğan - 700 gr
  • Sarımsak - 80 gr
  • Kimyon - 70 gr
  • Su - 20 lt
  • Kuru Soğan - 1,5 kg
  • Biber Salçası - 400 gr
  • Ayçiçek Yağı - 300 gr
  • Sarımsak - 50 gr
  • Sumak - 60 gr
  • Kuru Nane - 20 gr
  • Kabak - 4 kg
  • Yeşil Mercimek - 700 gr
  1. Hazırlanış Adımları

    Bir kabın içinde Knorr Köfte Harcı, su, ince esmer bulgur, ekmek, kuru soğan,

    sarımsak, kimyonu karıştırın ve 10 dakika bekleyin. Dana kıyma ve hazırlanan

    köfte harcını karıştırın ve yoğurun. İsteğe göre porsiyonlayın ve küvetlere koyup

    120 derece fırında 20 dakika ön pişirme yapın. Sos için ayçiçek yağı ile sırasıyla

    kuru soğan, biber salçası, sarımsak, kuru nane, sumağı kavurun ve 18 lt su

    ilave edin . Ayrı bir kabın içinde 2 lt soğuk su ile Knorr Napoliten Sos,

    Knorr Demi Glace Sosu karıştırın ve kaynayan suya ilave edin .

    Hazırlanan sosun içine yeşil mercimek , kabak ve

    köfteleri ilave edin, kısık ateşte 30 -50 dakika

    arası kaynatın. Servise hazır hale getirin.