Izgara Tavuk Ekmek | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Tavuk Göğüs / Derisiz - Kemiksiz 1200 g
  • Ayçiçek yağı 100 ml
  • Domates 500 g
  • Kıvırcık Marul 200 g
  • Salatalık Turşusu 150 g
  • Ekmek, sandviç 10 adet
  1. Hazırlanışı:

    • Bir kabın içinde Knorr Tavuk Çeşni, ayçiçek yağını karıştırın ve tavukları marine edin.
    • Fırın veya ızgarada pişirin ve isteğe göre tavukları bıçak yardımı ile kesin.
    • Ekmeğin içine sırasıyla kıvırcık, turşu, domates ve tavukları koyun.
    • Servise hazır hale getirin.