Izgara Tavuk Dürüm | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Tavuk But - Derisiz, kemiksiz 1200 g
  • Ayçiçek yağı 50 ml
  • Biber, kırmızı kapya 300 g
  • Biber, yeşil dolmalık (jülyen) 300 g
  • Kuru soğan, jülyen 150 g
  • Knorr Fajita Çeşnisi (sote için) 20 g
  • Tuz 2 g
  • Domates 400 g
  • Lavaş Ekmeği 10 adet
  • Ayçiçek yağı (sote için) 100 ml
  1. Hazırlanışı:

    Bir kabın içinde Knorr Fajita Çeşni, ayçiçek yağını karıştırın ve tavukları marine edin.

    Fırın veya ızgarada pişirin ve isteğe göre tavukları bıçak yardımı ile kesin.

    Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile diri kalacak şekilde, sırasıyla kuru soğan ve biberleri soteleyin.

    Knorr Fajita Çeşni ve tuz ilave edin, 2 dakika daha ocakta tutun.

    Hazırlanan sebze karışımını küvete koyun.

    Dürüm ekmeğin içine sırasıyla hazırlanan sebze, tavuk, domates koyun.

    Servise hazır hale getirin.