+

Hazırlanışı

  • Somon balığı, fileto 1.6 kg
  • Kekik, taze 11 g
  • Biberiye, taze 10 g
  • Biber, kırmızı kapya 300 g
  • Sarı Dolmalık Biber, jülyen 400 g
  • Kırmızı Soğan 50 g
  • Limon (adet) 3 adet
  1. Hazırlanışı

    • Somon balığı filetosunu ızgaralık küp şeklinde kesin
    • Bu küpleri Knorr cajun çeşnisi, kekik ve biberiye ile marine edip 1-2 saat dolapta dinlendirin
    • Biberleri ve soğanları kare olacak ve somon küplerinin kenarlarından taşmıyacak şekilde kesin
    • Daha sonra bunları sıra ile şişlere geçirin ve ızgarada pişirin
    • Pişen şişleri taze kekik yaprakları serpiştirerek yanında limon ile servis edin.
+