Izgara Somon Balığı ve Sebze Şiş
Unilever Food Solutions'da Izgara Somon Balığı ve Sebze Şiş şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Somon balığı, fileto 1.6 kg
-
Kekik, taze 11.0 g
-
Biberiye, taze 10.0 g
-
Biber, kırmızı kapya 300.0 g
-
Sarı Dolmalık Biber, jülyen 400.0 g
-
Kırmızı Soğan 50.0 g
-
Limon (adet) 3.0 adet
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Somon balığı filetosunu ızgaralık küp şeklinde kesin
- Bu küpleri Knorr cajun çeşnisi, kekik ve biberiye ile marine edip 1-2 saat dolapta dinlendirin
- Biberleri ve soğanları kare olacak ve somon küplerinin kenarlarından taşmıyacak şekilde kesin
- Daha sonra bunları sıra ile şişlere geçirin ve ızgarada pişirin
- Pişen şişleri taze kekik yaprakları serpiştirerek yanında limon ile servis edin.