Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

BALIK IZGARA

  • Levrek 2.5 kg
  • Knorr Professional Fish Stock Powder 5.0 g
  • Karabiber 1.0 g
  • Sarımsak (ince doğranmış) 5.0 g
  • Kekik 2.0 g

KRENMAMSI CACIK

KIRMIZI PANCAR EZMESİ

KÖZ KOKULU BABAGANNUŞ

  • Patlıcan, közlenmiş 300.0 g
  • Tahin 100.0 ml
  • Lime Rendesi 2.0 g
  • Tütsülenmiş Toz Kırmızı Biber 2.0 g
  • Zeytinyağı 50.0 ml
  • Tuz 2.0 g
  • Karabiber 1.0 g

EKŞİ RANCH

KARAMELİZE HAVUÇ

  • Havuç 500.0 g
  • Toz şeker 50.0 g
  • Tereyağı 50.0 g
  • Kekik, taze 10.0 g

FIRINDA PATATES

SEBZE IZGARA


Izgara Levrek, Akdeniz Usulü Banmalık Soslar ve Yan Yemekler nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. BALIK IZGARA

    • Balığı zeytinyağı ve diğer malzemelerle terbiye edip 180°C ‘ye ısıtılmış fırında 40 dakika pişirin.
  2. KRENMAMSI CACIK

    • Malzemelerin hepsi karıştırın, servis edene kadar buzdolabında tutun.
  3. KIRMIZI PANCAR EZMESİ

    • Ezme malzemelerinin hepsini karıştırdıktan sonra kırmızı pancar suyunu ilave edip tekrar karıştırın. Servis edene kadar buzdolabında tutun.
  4. KÖZ KOKULU BABAGANNUŞ

    • Patlıcanı yumuşayana ve köz kokusu içine sinene kadar közleyip kabuklarını soyup ezin. Diğer malzemeleri ilave edip hepsini iyice karıştırın.
  5. EKŞİ RANCH

    • Misket limonu kabuğu rendesinin birazını sosun içine karıştırmak birazını ise sosun üstüne serpiştirmek için ayırın.
    • Misket limonu kabuğu rendesinin birazı da dahil olmak üzere malzemelerin hepsini bir kâseye koyup karıştırın.
  6. KARAMELİZE HAVUÇ

    • Havuçları blanşe edin. Şeker, tereyağı ve kekiği karıştırıp havuçların üstüne sürün. Havuçlar hafifçe karamelize olana dek pişirin.
  7. FIRINDA PATATES

    • Sebzeleri buharda haşlayın ya da blanşe edin.
    • Diğer malzemeleri ilave edip ızgarada pişirin.
  8. SÜSLEME VE SUNUM

    • Bileşenlerin hepsini bir kesme tahtasına yerleştirin.
    • Garnitür olarak elma dilimi kesilmiş misket limonunu, zeytin, tereyağıyla fırınlanmış sarımsak, kereviz, taze soğan, ayçiçeği tohumları ve cherry domates koyup servis edin.
  9. SEBZE IZGARA

    • Tüm bileşenleri bir ahşap kalas üzerine yerleştirin.
    • Kireç dilimleri, salamura zeytin, tereyağlı kavrulmuş sarımsak, kereviz, taze soğan, ayçekirdeği ve kiraz domates ekleyin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu