Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kuşkonmaz (adet) 30.0 adet
  • Ufak kabak/sakızkabağı 400.0 g
  • Limon kabuğu, rendelenmiş 4.0 g
  • Limon suyu 90.0 ml
  • Kekik, taze 10.0 g
  • Tuz 3.0 g
  • Karabiber 2.0 g
  • Frenk soğanları 10.0 g
  • Sızma Zeytinyağı 150.0 ml
  • Bütün Kalamar - Temizlenmiş 1.0 kg
  1. Hazırlanışı

    • Temizlenmiş kalamarları iri çapraz parçalar halinde kesin.
    • Bir karıştırma kabının içine zeytinyağı, sarımsak, limon kabuğu rendesi, Knorr Mise En Place Pesto, limon suyu, tuz, biber ve kekiği koyup karıştırın.
    • Sonra bu karışımı ikiye bölüp yarısının içinde kalamarları karıştırıp marine edin. Diğer yarısının içine de kuşkonmaz ve sakız kabaklarını atıp karıştırın.
    • Marine olan kalamarları mangalda hafifçe pişirin, çok fazla pişirirseniz hem tat hem de sertlik bakımından iyi olmayan neticeler elde edersiniz.
    • Aynı şekilde diğer tarafta sebzeleri de pişirin.
    • Tabağa kalamarları yerleştirip üstlerine kuşkonmaz ve kabak dilimlerini yerleştirin. Frenk soğanını serpiştirin ve bir kaşık kadar sızma zeytinyağını üzerine gezdirip servis edin.