İtalyan Usulü Tavuk Çorbası | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

İtalyan Usulü Tavuk Çorbası Hazırlanışı

  • Kapya Biber 0.5 kg
  • Tavuk göğüs eti, haşlanmış 0.5 kg
  • Kuru soğan 0.5 kg
  • Su 20 l
  • Rama Krema, çırpılmış 1 l
  • Havuç 500 g
  • Kereviz 500 g
  • Ayçiçek yağı 300 ml
  1. İtalyan Usulü Tavuk Çorbası Hazırlanışı

    Tencerede sırasıyla soğan, havuç, kereviz ve kapya biberi soteleyin. Suyun dörtte üçünü ilave edin ve kaynamakta olan tencereye karıştırarak ilave edin. Haşlanmış tavuk göğsünü ekleyin. Rama Kremayı ekleyin. 5-10 dk kaynatın ve servis edin.