İtalyan Usulü Tavuk Çorbası
Unilever Food Solutions'da "İtalyan Usulü Tavuk Çorbası" nın şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
İtalyan Usulü Tavuk Çorbası Hazırlanışı
-
Kapya Biber 0.5 kg
-
Tavuk göğüs eti, haşlanmış 0.5 kg
-
Kuru soğan 0.5 kg
-
Su 20.0 l
-
Rama Krema, çırpılmış 1.0 l
-
Havuç 500.0 g
-
Kereviz 500.0 g
-
Ayçiçek yağı 300.0 ml
Hazırlık
-
İtalyan Usulü Tavuk Çorbası Hazırlanışı
Tencerede sırasıyla soğan, havuç, kereviz ve kapya biberi soteleyin. Suyun dörtte üçünü ilave edin ve kaynamakta olan tencereye karıştırarak ilave edin. Haşlanmış tavuk göğsünü ekleyin. Rama Kremayı ekleyin. 5-10 dk kaynatın ve servis edin.