Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanış Adımları

  • Dana Kıyma - 7 kg
  • Su - 1,1 lt
  • İnce Esmer Bulgur - 100 gr
  • Ekmek - 600 gr
  • Kuru Soğan - 700 gr
  • Sarımsak - 80 gr
  • Kimyon - 70 gr
  • Su - 5 lt
  • Krema - 2 lt
  • Tuz - 10 gr
  • Karabiber - 2 gr
  • Ispanak - 1,5 kg
  • Kırmızı Kapya Biber - 1 kg
  • Kuru Soğan - 1 kg
  • Sarımsak - 50 gr
  1. Hazırlanış Adımları

    Bir kabın içinde Knorr Köfte Harcı, su, ince esmer bulgur, ekmek, kuru soğan,

    sarımsak, kimyonu karıştırın ve 10 dakika bekleyin. Dana kıyma ve hazırlanan

    köfte harcını karıştırın ve yoğurun. İsteğe göre porsiyonlayın ve küvetlere koyup

    120 derece fırında 20 dakika ön pişirme yapın. Sos için ayçiçek yağı ile sırasıyla

    kuru soğan, sarımsak, kırmızı kapya biber, ıspanağı kavurun . 4 lt su, 2lt Rama

    Krema ilave edin ve kısık ateşte kaynatın. Ayrı bir kabın içinde 1 lt soğuk su ile

    Knorr Cafe de Paris Sosu karıştırın ve kaynayan suya ilave edin.

    Tuz, karabiber ekleyin ve servise hazır hale getirin.