Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

İç Pilavı

  • Pirinç 1800.0 g
  • Tereyağı 80.0 g
  • Ayçiçek yağı 80.0 ml
  • Kuru soğan 150.0 g
  • Dolmalık Fıstık 50.0 g
  • Dana karaciğeri 150.0 g
  • Su 2400.0 ml
  • Kuşüzümü 30.0 g
  • Kimyon tozu 2.0 g
  • Yenibahar 2.0 g
  • Tarçın, toz 1.0 g
  • Karabiber, çekilmiş 1.0 g
  • Toz şeker 3.0 g
  • Dereotu, taze 10.0 g

İç Pilav nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. İç Pilavı

    • Pirinci bol suda yıkayın ve süzdürün.
    • Tereyağın ve ayçiçek yağın yarısını tencerede kızdırın, sırasıyla kuru soğan, dolmalık fıstık ve dana ciğeri soteleyin.
    • Su, kuş üzümü, Knorr Et Bulyon, kimyon, yenibahar, toz tarçın, ve karabiberi ekleyin ve kısık ateşte kaynamaya bırakın.
    • Ayrı bir tencerede geri kalan ayçiçek yağı ve tereyağı ile pirinci kavurun.
    • Kaynatılan suyu kavrulan pirince ilave edin ve kısık ateşte suyu çekinceye kadar pişirin.
    • Demlenen pilavı karıştırın, dere otu ilave edin ve servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu