Hindi Haşlama

İçindekiler
Hazırlanışı:
-
Hindi, göğüs 8000.0 g
-
Kereviz 3500.0 g
-
Haşlamalık küçük soğanlar- temizlenmiş 2500.0 g
-
Patates, küp 4000.0 g
-
Havuç, küp 3000.0 g
-
Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon 750 g 140.0 g
-
Su 10000.0 ml
Hazırlık
-
Hazırlanışı:
- Havuç ve patatesleri soyup yıkayın ve iri küp şeklinde doğrayın.
- Soğanları soyup bütün halde bırakın. Kerevizleri de iri küp şeklinde doğrayın.
- Hindi göğüsparçalarını soğanlar ile birlikte tencereye koyun, üzerini birkaç parmak geçecek kadar Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon ve Knorr Sebzeli Çeşni ile hazırlayacağınız suyu ilave edin.
- Tavuk Suyu için: Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon ve Knorr Sebzeli Çeşni'yi soğuk suya ekleyin ve karıştırarak kaynatın, kaynadıktan sonra orta ateşte birkaç dakika kadar daha kaynatın.
- Daha sonra tereyağını ilave ederek kaynayana kadar harlı ateşte, kaynadıktan sonra kısık ateşte 10 dakika daha haşlayın.
- Havuçları ve kerevizleri ekleyerek 10 dakika daha haşlayın. Son olarak tencereye patatesleri ekleyin ve patatesler yumuşayıncaya kadar haşlayın.
- Arzunuza göre limon suyu da ekleyebilirsiniz. En son üstüne ince kıydığınız maydanozları serpip servis edin.