Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Hindi, göğüs 8000 g
  • Kereviz 3500 g
  • Haşlamalık küçük soğanlar- temizlenmiş 2500 g
  • Patates, küp 4000 g
  • Havuç, küp 3000 g
  • Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon 750 g 140 g
  • Su 10000 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Havuç ve patatesleri soyup yıkayın ve iri küp şeklinde doğrayın.
    • Soğanları soyup bütün halde bırakın. Kerevizleri de iri küp şeklinde doğrayın.
    • Hindi göğüsparçalarını soğanlar ile birlikte tencereye koyun, üzerini birkaç parmak geçecek kadar Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon ve Knorr Sebzeli Çeşni ile hazırlayacağınız suyu ilave edin.
    • Tavuk Suyu için: Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon ve Knorr Sebzeli Çeşni'yi soğuk suya ekleyin ve karıştırarak kaynatın, kaynadıktan sonra orta ateşte birkaç dakika kadar daha kaynatın.
    • Daha sonra tereyağını ilave ederek kaynayana kadar harlı ateşte, kaynadıktan sonra kısık ateşte 10 dakika daha haşlayın.
    • Havuçları ve kerevizleri ekleyerek 10 dakika daha haşlayın. Son olarak tencereye patatesleri ekleyin ve patatesler yumuşayıncaya kadar haşlayın.
    • Arzunuza göre limon suyu da ekleyebilirsiniz. En son üstüne ince kıydığınız maydanozları serpip servis edin.