Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Marinasyon

Sos


...

Hazırlık

  1. Marinasyon

    • Ayçiçek yağı, su ve lesitini +4 °C’nin altında homojen emülsiyon haline getirin.
    • Buğday nişastası, tüm baharatlar ve çeşnileri topaksız şekilde harmanlayın.
    • Etleri önce sıvı, ardından kuru karışımla düşük devirde iyice kapla; işlem sonunda sıcaklık +4 °C’yi geçmemeli.
    • Marinelenmiş etleri GN kap veya vakum poşette +0/+4 °C’de en az 4 saat (tercihen 12 saat) bekletin.
    • Yüksek ısıda, parti parti sotele; hazır olanı GN kaba alın.
  2. Sos

    • Ayrı bir tencerede kuru soğan, havuç, kapya biber ve salçayı sırasıyla kavurun.
    • Ayrı bir kapta su, Knorr Tavuk Çeşni ve Knorr Demi Glace Et Sosu'nu karıştırın ve ocaktaki sebzelerinizin üstüne boşaltın.
    •  El blenderı ile ocaktaki sebzeleri püre haline getirin.
    • Pişirdiğiniz hindileri sosun içine koyun ve 45 dakika daha pişirin.
    • Yemeğinizi patates püresi ile servis edebilirsiniz.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu