Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Havuç Püreli ve Kırmızı Lahanalı Dolma ile Levrek

  • Pazı 200.0 g
  • Kuru üzüm 70.0 g
  • Elma, yeşil 200.0 g
  • Üzüm Sirkesi 90.0 g
  • Kırmızı Lahana Yaprağı 800.0 g
  • Light Süt 30.0 ml
  • Havuç 500.0 g
  • Zeytinyağı 20.0 ml
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 6.0 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 6.0 g
  • Levrek (fileto) 1500.0 g

Renkli ve farklı sunumu ile hem mideyi hem gözü doyuran bir lezzet.

...

Hazırlık

  1. Havuç Püreli ve Kırmızı Lahanalı Dolma ile Levrek

    • Levreği tane karabiber, Knorr Mise En Palce İtalyan Otları ve zeytinyağı ile marine edin; rulo yapın, kürdan ile sabitleyin.
    • 180 derece fırında 12-14 dk. pişirin.
    • Havucu soyun, fırında buharda 40-50 dk. pişirin ve fırından aldıktan sonra süt ile blenderden geçirip püre haline getirin.
    • Lahana, üzüm sirkesi, kuru üzüm, Knorr Sebzeli Çeşni ve elmayı karıştırın.
      180 derece fırında 100 dk. kadar üzeri alüminyum folyo ile kapatarak pişirin.
    • Pazıyı haşlayın soğutun ve pişirdiğiniz lahanayı pazıya sarın.
    • Levreği hazırladığınız lahana ve havuç püresi ile servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu