+

Havuç Püreli ve Kırmızı Lahanalı Dolma ile Levrek

  1. Havuç Püreli ve Kırmızı Lahanalı Dolma ile Levrek

    • Levreği tane karabiber, Knorr Mise En Palce İtalyan Otları ve zeytinyağı ile marine edin; rulo yapın, kürdan ile sabitleyin.
    • 180 derece fırında 12-14 dk. pişirin.
    • Havucu soyun, fırında buharda 40-50 dk. pişirin ve fırından aldıktan sonra süt ile blenderden geçirip püre haline getirin.
    • Lahana, üzüm sirkesi, kuru üzüm, Knorr Sebzeli Çeşni ve elmayı karıştırın.
      180 derece fırında 100 dk. kadar üzeri alüminyum folyo ile kapatarak pişirin.
    • Pazıyı haşlayın soğutun ve pişirdiğiniz lahanayı pazıya sarın.
    • Levreği hazırladığınız lahana ve havuç püresi ile servis edin.
+