Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Havuç Püreli ve Kırmızı Lahanalı Dolma ile Levrek

  • Pazı 200 g
  • Kuru üzüm 70 g
  • Elma, yeşil 200 g
  • Üzüm Sirkesi 90 g
  • Kırmızı Lahana Yaprağı 800 g
  • Light Süt 30 ml
  • Havuç 500 g
  • Zeytinyağı 20 ml
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otları 340 g 6 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 6 g
  • Levrek (fileto) 1500 g
  1. Havuç Püreli ve Kırmızı Lahanalı Dolma ile Levrek

    • Levreği tane karabiber, Knorr Mise En Palce İtalyan Otları ve zeytinyağı ile marine edin; rulo yapın, kürdan ile sabitleyin.
    • 180 derece fırında 12-14 dk. pişirin.
    • Havucu soyun, fırında buharda 40-50 dk. pişirin ve fırından aldıktan sonra süt ile blenderden geçirip püre haline getirin.
    • Lahana, üzüm sirkesi, kuru üzüm, Knorr Sebzeli Çeşni ve elmayı karıştırın.
      180 derece fırında 100 dk. kadar üzeri alüminyum folyo ile kapatarak pişirin.
    • Pazıyı haşlayın soğutun ve pişirdiğiniz lahanayı pazıya sarın.
    • Levreği hazırladığınız lahana ve havuç püresi ile servis edin.
+