Havuç Püreli ve Kırmızı Lahanalı Dolma ile Levrek
Renkli ve farklı sunumu ile hem mideyi hem gözü doyuran bir lezzet.

İçindekiler
Havuç Püreli ve Kırmızı Lahanalı Dolma ile Levrek
-
Pazı 200.0 g
-
Kuru üzüm 70.0 g
-
Elma, yeşil 200.0 g
-
Üzüm Sirkesi 90.0 g
-
Kırmızı Lahana Yaprağı 800.0 g
-
Light Süt 30.0 ml
-
Havuç 500.0 g
-
Zeytinyağı 20.0 ml
-
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 6.0 g
-
Tane Karabiber (Değirmen) 6.0 g
-
Levrek (fileto) 1500.0 g
Hazırlık
-
Havuç Püreli ve Kırmızı Lahanalı Dolma ile Levrek
- Levreği tane karabiber, Knorr Mise En Palce İtalyan Otları ve zeytinyağı ile marine edin; rulo yapın, kürdan ile sabitleyin.
- 180 derece fırında 12-14 dk. pişirin.
- Havucu soyun, fırında buharda 40-50 dk. pişirin ve fırından aldıktan sonra süt ile blenderden geçirip püre haline getirin.
- Lahana, üzüm sirkesi, kuru üzüm, Knorr Sebzeli Çeşni ve elmayı karıştırın. 180 derece fırında 100 dk. kadar üzeri alüminyum folyo ile kapatarak pişirin.
- Pazıyı haşlayın soğutun ve pişirdiğiniz lahanayı pazıya sarın.
- Levreği hazırladığınız lahana ve havuç püresi ile servis edin.