Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Havuç Püreli ve Kırmızı Lahanalı Dolma ile Levrek

  • Pazı 200.0 g
  • Kuru üzüm 70.0 g
  • Elma, yeşil 200.0 g
  • Üzüm Sirkesi 90.0 g
  • Kırmızı Lahana Yaprağı 800.0 g
  • Light Süt 30.0 ml
  • Havuç 500.0 g
  • Zeytinyağı 20.0 ml
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 6.0 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 6.0 g
  • Levrek (fileto) 1500.0 g
  1. Havuç Püreli ve Kırmızı Lahanalı Dolma ile Levrek

    • Levreği tane karabiber, Knorr Mise En Palce İtalyan Otları ve zeytinyağı ile marine edin; rulo yapın, kürdan ile sabitleyin.
    • 180 derece fırında 12-14 dk. pişirin.
    • Havucu soyun, fırında buharda 40-50 dk. pişirin ve fırından aldıktan sonra süt ile blenderden geçirip püre haline getirin.
    • Lahana, üzüm sirkesi, kuru üzüm, Knorr Sebzeli Çeşni ve elmayı karıştırın. 180 derece fırında 100 dk. kadar üzeri alüminyum folyo ile kapatarak pişirin.
    • Pazıyı haşlayın soğutun ve pişirdiğiniz lahanayı pazıya sarın.
    • Levreği hazırladığınız lahana ve havuç püresi ile servis edin.