Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanış Adımları

  • Dana Kıyma - 7 kg
  • Su - 1,1 lt
  • İnce Esmer Bulgur - 100 gr
  • Ekmek - 600 gr
  • Kuru Soğan - 700 gr
  • Sarımsak - 80 gr
  • Kimyon - 70 gr
  • Su - 20 lt
  • Nişasta - 200 gr
  • Sarımsak - 100 gr
  • Tuz - 20 gr
  • Karabiber - 5 gr
  • Kuru Soğan - 1 kg
  • Havuç - 1,5 kg
  • Patates - 1,5 kg
  • Kabak - 1,5 kg
  • Pazı - 1 kg
  1. Hazırlanış Adımları

    Bir kabın içinde Knorr Köfte Harcı, su, ince esmer bulgur, ekmek, kuru soğan,

    sarımsak, kimyonu karıştırın ve 10 dakika bekleyin. Dana kıyma ve hazırlanan

    köfte harcını karıştırın ve yoğurun. İsteğe göre porsiyonlayın ve küvetlere koyup

    120 derece fırında 20 dakika ön pişirme yapın. Sos için

    tencere içine 18 lt su, tuz, karabiber, sarımsak koyun

    ve kaynatın. Ayrı bir kabın içinde 2 lt soğuk su ile

    Knorr Demi Glace Sos ile nişastayı karıştırın ve

    kaynayan suya ilave edin. Sırasıyla

    hazırlanan sosa köfteler, havuç, kabak,

    patates, pazı, kuru soğanı ilave edin ve

    30 - 40 dakika arası kısık ateşte kaynatın .

    Servise hazır hale getirin .