Güllaç
Kremanın zenginliği ile lezzetlenen bu güllaç tarifi menünüzün vazgeçilmezi olacak Güllaç şeflere özel sırlarını United Food Solutions profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Güllaç
-
Süt 4000.0 ml
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1950.0 ml
-
Toz şeker 950.0 g
-
Carte d’Or Pasta Kreması 600.0 g
-
Yemiş, Antep fıstığı 60.0 g
-
Güllaç 600.0 g
-
Nar (Ayıklanmış) 450.0 g
Hazırlık
-
Güllaç
- Rama Krema, süt, toz şekeri homojen hale gelene kadar ılık bir şekilde ısıtın.
- Güllaç yapraklarını şerbetle ıslatın.
- Ortasına Carte D’Or iç krema rama krema, süt ile mikserde 10 dk. çırpın, şerbetle ıslanan güllaç yufkaların arasına koyun.
- Üzerine tekrar güllaç yufkası koyun, şerbetin geri kalanını ilave edin.
- Buz dolabında bir gün bekletin
- File antep fıstık ve nar ile servis edin.