Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kılıç Balığı Steak- Halka Darne Kesilmiş, Kemikli 2 kg
  • Knorr Cajun Çeşnisi 40 g
  • Zeytinyağı 100 ml
  • Kuru soğan 400 g
  • Patates 500 g
  • Sızma Zeytinyağı 200 ml
  • Dereotu, ince kıyılmış 50 g
  1. Hazırlanışı

    • 200 gramlık halkalar şeklinde kesilmiş kılıç balığı parçalarını Knorr Cajun Çeşnisi serperek tatlandırın
    • Soğan ve patatesleri dilimleyerek bir alüminyum folyonun içine yerleştirin, üzerine balığı koyup biraz zeytinyağı gezdirin ve hava almayacak şekilde folyo ile tamamen sarın.
    • 200 ⁰C'lik fırında 15 dakika kadar pişirin.
    • Küçük bir karıştırma kabının içinde Knorr Mise En Place Pesto'yu sızma zeytinyağı ve dereotu ile karıştırın.
    • Balığı fırından çıkartıp folyonun üs kısmını açın ve hazırladığınız bu dereotu pesto karışımını üzerine yayıp servis edin
+