+

Hazırlanışı

Sosun Hazırlanışı

  1. Hazırlanışı

    • Rigoteni'yi kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Ayrı bir tencerede zeytin yağı ve tereyağını kızdırın, sırasıyla tavuk kıyması, kuru soğan, sarımsak, mantar, rezeneyi soteleyin.
    • Sotelenen malzemenin içine rende permasan peyniri ve içi alınmış konkase domatesleri, Knorr Sebzeli Çeşni'yi ilave edin, karıştırın, Rama Krema ile blenderda püre haline getirin.
    • Bu hazırlanan karışımı rigoteni makarnanın içine doldurun ve kalıba uzunlamasına dizin.
  2. Sosun Hazırlanışı

    • Ayrı bir tencerede zeytin yağı ile rezene ,taze kekiği soteleyin ve rama kremayı ilave edin 2 dk kısık ateşte kaynatın.
    • Kaynayan kremaya tulum peyniri, permasan peyniri, Knorr Sebzeli Çeşni ilave edin homojen olana kadar karıştırın.
    • Hazırlanan bu sosu cheesecake kalıbına dizilen makarnaların üstüne dökün ve en son üstüne rende permasan ve rende kaşar peyniri ilave edin, 180 derece fırında 20 dk pişirin.
    • Servise hazır hale getirin.
+