Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Havuç 3000 g
  • Arpacık soğanı 1000 g
  • Kereviz 6000 g
  • Pancar, kırmızı 4000 g
  • Sarımsak 11 g
  • Patates 2000 g
  • Kırmızı Soğan 1000 g
  • Biber, kırmızı kapya 3000 g
  • Biberiye, kurutulmuş 2 g
  • Kekik 2 g
  • Zeytinyağı 50 ml
  • Sirke, Balzamik 10 ml
  • Sirke, elma 5 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Tüm sebzeleri temizleyip soyun ve verev yada küp olarak doğrayın. Kırmızı pancarları renk vermemesi için yeteri kadar baharat, çeşniler ve sirke ile harmanlayıp fırın kabına alın.
    • Diğer tüm sebzeleri bir kaba alıp, baharatları, sirkeleri, yağı ve çeşnileri ilave edin. İyice harmanlayıp marine ettikten sonra fırın kaplarına çok kalın olmayacak şekilde yayın.
    • Hem sebze karışımını hem de pancarların üstlerini folyo ile kapatıp yumuşayıncaya kadar 180 derecelik fırında pişirin. Daha sonra üstlerini açıp biraz renk almaları için 20 dakika kadar pişirin.
    • Pişen sebzeleri ve pancarları birlikte karıştırıp dolaba atmadan oda sıcaklığında servis edin.