Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Brokoli, donmuş 10000.0 g
  • Kuru soğan 1000.0 g
  • Sarımsak 51.0 g
  • Zeytinyağı 500.0 ml
  • Su 650.0 ml
  • Tahin 350.0 ml
  • Zeytinyağı (Sos için) 650.0 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Sarımsakları ve soğanları minik olarak doğrayın.
    • Daha sonra brokolileri eşit büyüklüklerde kesip zeytinyağı, sarımsak, soğan ve Knorr Cajun Çeşnisi ile harmanlayıp 160 derecelik fırında hafifçe kızarana dek pişirin.
    • Sosu için Knorr Akdeniz Salata Sosu’nu su ile açıp, zeytinyağı ve tahin ile iyice çırparak karıştırın.
    • Fırından çıkarttığınız brokolileri sıcak olarak servis etmeden hemen önce bu sosu üzerine gezdirin.