İçindekiler
Fırınlanmış Bal Kabağı
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı:
Bal kabağı (temizlenmiş)
/g
10000.0 g
0%
₺0
Arpacık soğanı
/kg
1000.0 g
0%
₺0
Sarımsak
/kg
150.0 g
0%
₺0
Kekik dalları, taze
/g
50.0 g
0%
₺0
Kırmızı Soğan
/g
2000.0 g
0%
₺0
Zeytinyağı
/l
1000.0 ml
0%
₺0
Fajita sos
/ml
250.0 ml
0%
₺0
Bal kabağı (çekirdek içi)
/g
50.0 g
0%
₺0
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı:
-
Bal kabağı (temizlenmiş) 10 kg
-
Arpacık soğanı 1 kg
-
Sarımsak 150 g
-
Kekik dalları, taze 50 g
-
Kırmızı Soğan 2 kg
-
Zeytinyağı 1 l
-
Fajita sos 250 ml
-
Bal kabağı (çekirdek içi) 50 g