Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Bal kabağı (temizlenmiş) 10000 g
  • Arpacık soğanı 1000 g
  • Sarımsak 150 g
  • Kekik dalları, taze 50 g
  • Kırmızı Soğan 2000 g
  • Zeytinyağı 1000 ml
  • Fajita sos 250 ml
  • Bal kabağı (çekirdek içi) 50 g
  1. Hazırlanışı:

    • Balkabağını uzunlamasına orta büyüklükteki parçalara kesin.
    • Kırmızı soğanları da uzun olarak kesin.
    • Sarımsakları da hafifçe ezip, uygun bir fırın tepsisinde, kekik dallarını, zeytinyağını ve Knorr Fajita Çeşnisi’ni ekleyerek karıştırın.
    • Daha sonra üstünü kapatıp kabaklar hafifçe yumuşayıncaya dek pişirin, sonra iyice kızarması ve renk alması için üstlerini açıp biraz da o şekilde pişirin.
    • Kavrulmuş iç kabak çekirdeklerini serpiştirip servis edin.