Fırında Tavuklu Sebzeli Penne Arrabiata | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Fırında Tavuklu Sebzeli Penne Arrabiata Hazırlanışı

  • Tavuk Göğüs (Jülyen Doğranmış) 8 kg
  • Zeytinyağı 500 ml
  • Penne makarna 10 kg
  • Knorr Arrabiata Sos 2.2 L 15 kg
  • Parmesan peyniri 1.5 kg
  • Taze Fesleğen Yaprakları 500 g
  • Tuz 50 g
  • Bezelye 1.5 kg
  • Patlıcan (küp doğranmış) 4 kg
  • Zeytinyağı 1 l
  1. Fırında Tavuklu Sebzeli Penne Arrabiata Hazırlanışı

     

    • Bir kabın içinde Knorr Tavuk Çeşni ile zeytinyağını karıştırın ve tavukları marine edin.
    • Kaynar suda makarnayı haşlayın, süzün ve soğutun.
    • Patlıcanları fritözde kızartın.
    • Ocakta zeytinyağı ile tavada tavukları soteleyin.
    • Bir küvetin içine hazırlanan tüm malzemeleri koyun, Knorr Arrabiata Sos ekleyin ve en son rende parmesan peynirini makarnanın üstüne serpin.
    • 160 derece fırında 20-30 dakika arası pişirin ve taze fesleğen ile servise hazır hale getirin.