+

Hazırlanışı

  • Somon Balığı - 150 gr'lık Parçalar Halinde Fileto 1500 g
  • Zeytinyağı 250 ml
  • Panko Ekmek Kıtırı 50 g
  • Maydanoz, ince kıyım 20 g
  • Dereotu, ince kıyılmış 20 g
  • Peynir, Parmesan rendelenmiş 100 g
  • Mayer Limon 5 adet
  1. Hazırlanışı

    • Somon balığı filetolarını zeytinyağı, tuz-biber ile hafifçe marine edip, bir tavada deri kısmını kızartın ve yağladığınız bir fırın tepsisine dizin.
    • Bir karıştırma kabının içerisinde Panko ekmek kıtırı, Knorr Mise En Place Pesto, maydanoz, dereotu ve parmesan peynirini iyice karıştırın. daha sonra bu karışımı yarı pişirdiğiniz somon filetolarının üzerine ince bir tabaka halinde yerleştirin.
    • Balıkları 180⁰C'lik fırında içleri pembe kalacak şekilde pişirin, balıkların pişme süresi filetoların kalınlığına göre değişmektedir.
    • Balıkları fırından çıkartın ve limon ile servis edin
+