Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Tavuk Göğsü (Derisiz-Kemiksiz) 10 adet
  • Mantar, küp doğranmış 500 g
  • Yeşil/taze soğan (küp) 100 g
  • Sarı Dolmalık Biber, küp 200 g
  • Kırımızı Dolmalık Biber, küp 200 g
  • Sızma Zeytinyağı 30 ml
  • Knorr Mise En Place Fesleğen 340 g 50 g
  • Peynir (Koyun - Küp doğranmış) 200 g
  • Brokoli - Yıkanmış ve Küçük Parçalara Ayrılmış 400 g
  • Siyah Sakız Kabağı (İnce Çubuk Şeklinde Doğranmış) 300 g
  • Biber, kırmızı dolmalık (jülyen) 200 g
  • Sarı Dolmalık Biber, jülyen 200 g
  1. Hazırlanışı

    • Tavukların içerisine dolduracağımız iç malzemesi için: bir tavada yağı kızdırın ve biberleri, mantar ve yeşil soğan ile soteleyip Knorr Mise En Place İtalyan Otları'nı ekleyin, biraz daha soteledikten sonra kenara alın ve içerisine koyun peynirini ilave edin, peynirin tuzluluk oranına göre biraz tuz ekleyebilirsiniz.
    • Tavuk göğüslerini bir bıçak yardımı ile açıp dövme tahtası üzerinde döverek inceltin.
    • Hazırladığınız peynirli içi incelttiğiniz tavuk göğüslerinin içine uzunlamasına yerleştirin ve uçlarının kapanmasına dikkat ederek rulo şeklinde sarın.
    • Sardığınız bu rulolarının üzerine Knorr Tavuk Çeşnisi serpiştirerek yağlı kağıt ile hava almayacak şekilde sarın. fırında yarı pişirme yarı buharda 30 dakika kadar pişirin.
    • Pişen tavuk rulolarını fırından çıkartıp biraz çekmesi için dışarıda bekletin. Sonrasında kağıttan çıkartıp yapışmaz bir tavada üzerleri kızaracak şekilde çevirerek mühürleyin.
    • Diğer tarafta sebzeleri Knorr Sebzeli Çeşni ile harmanlayın ve buharda renklerini kaybetmeyecek şekilde pişirin.
    • Buharda pişen bu sebzeleri tabağın altına ,tavuk rulolarını da üzerine gelecek şekilde yerleştirip servis edin
+