Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Büyük Boy Kumpirlik Patates 10 adet
  • Sosis - İnce Dilimlenmiş 250 g
  • Bezelye, yeşil 200 g
  • Salam - İnce Dilimlenmiş 200 g
  • Kornişon turşu, küp 150 g
  • Biberli Yeşil Zeytin 150 g
  • Siyah Zeytin - İnce Dilimlenmiş 100 g
  • Peynir, Kaşar rendelenmiş 500 g
  • Mısır (Konseve) 150 g
  • Tereyağı 400 g
  • Tuz - Karabiber 5 g
  1. Hazırlanışı

    • Patatesleri 200 derecelik bir fırında içleri tamamen pişene kadar fırınlayın, pişip pişmediklerini bir kürdan yardımıyla anlayabilirsiniz.
    • Pişen patatesleri üst kısmından keserek iki tarafa doğru açın ve tereyağı ile kaşar peynirinin yarısını içine koyup bir servis bıçağı yardımıyla sakızlaşana kadar karıştırın. Hazırlanan bu pürenin tuz-biberini ayarlayıp her iki yana doğru sıvayın ve malzemeler için gerekli olan yeri ayarlayın.
    • Diğer tüm malzemeyi bu bölmeye ayrı ayrı yerleştirerek en üstüne kaşar peynirinin kalan yarısını yayın. Ve patatesleri bu peynirler eriyip kızarana dek 200 derecelik fırında tekrar pişirin. Fırından çıkartacağınız bu kumpirleri Hellmann's mayonez ve Hellmann's 5'li Sos Seti ile servis edin.
+