Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Tavuk Marinasyon

Sosun Hazırlanışı

Hazırlanışı

  • Makarna, fettucine 1000 g
  • Şitaki Mantarı, jülyen 250 g
  • Zeytinyağı 150 ml
  1. Tavuk Marinasyon

    • Ayçiçek yağı ve Knorr Cajun Çeşniyi karıştırın ve tavuk göğüslerini marine edin.
  2. Sosun Hazırlanışı

    • 1 lt suyu ocakta tencere içinde kaynatın ve kaynayan suya Knorr Mantar Sosu ilave edin ve karıştırın.
    • Kısık ateşte 2 dk kaynatın ve kaynayan sosa Rama Krema, tereyağı, Knorr Sarımsaklı Çeşniyi ilave edin ve 3 dk daha kaynatın.
  3. Hazırlanışı

    • Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Ayrı bir tavada zeytinyağı ile tavukları ve mantarları sırasıyla soteleyin.
    • Hazırlanan sosun içine makarnayı, tavukları, mantarları, toz permasanı ilave edin ve sos ile makarna özleşene kadar ocakta tutun.
    • Servise hazır hale getirin.
+