Fettucine Alfredo Tavuklu ve Mantarlı
İtalyan mutfağının vazgeçilmezlerini mutfağınıza taşıyın Fettucine Alfredo Tavuklu ve Mantarlı şeflere özel sırlarını UFS profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Tavuk Marinasyon
-
Tavuk, göğüs (jülyen) 1200.0 g
-
Ayçiçek yağı 70.0 ml
Sosun Hazırlanışı
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 350.0 ml
-
Tereyağı 40.0 g
-
Peynir, Parmesan 200.0 g
-
Su 1000.0 ml
Hazırlanışı
-
Makarna, fettucine 1000.0 g
-
Şitaki Mantarı, jülyen 250.0 g
-
Zeytinyağı 150.0 ml
Hazırlık
-
Tavuk Marinasyon
- Ayçiçek yağı ve Knorr Cajun Çeşniyi karıştırın ve tavuk göğüslerini marine edin.
-
Sosun Hazırlanışı
- 1 lt suyu ocakta tencere içinde kaynatın ve kaynayan suya Knorr Mantar Sosu ilave edin ve karıştırın.
- Kısık ateşte 2 dk kaynatın ve kaynayan sosa Rama Krema, tereyağı, Knorr Sarımsaklı Çeşniyi ilave edin ve 3 dk daha kaynatın.
-
Hazırlanışı
- Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
- Ayrı bir tavada zeytinyağı ile tavukları ve mantarları sırasıyla soteleyin.
- Hazırlanan sosun içine makarnayı, tavukları, mantarları, toz permasanı ilave edin ve sos ile makarna özleşene kadar ocakta tutun.
- Servise hazır hale getirin.