Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Kabak 4000 g
  • Havuç 4000 g
  • Kuru soğan 2000 g
  • Patlıcan 3000 g
  • Fesleğen, taze 50 g
  • Zeytinyağı 1000 ml
  • Su 1000 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Tüm sebzeleri uygun biçimde halka ya da verev olacak şekilde dilimleyin.
    • Knorr İtalyan Salata Sosu ve Knorr Sarımsaklı Çeşni’yi su ile açıp fesleğen yaprakları ve zeytinyağı ile iyice çırpın.
    • Daha sonra bu karışım ile tüm sebzeleri marina edin, biraz dolapta bekletin.
    • Marina olan sebzeleri ızgarada pişirip servise hazır hale getirin.