Fasülye Piyaz
Türk mutfağının vazgeçilmez salatasına yeni bir yorum. Fasülye Piyaz şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Fasülye Piyaz
-
Kuru Fasulye 1200.0 g
-
Kuru soğan, jülyen 200.0 g
-
Domates, jülyen 200.0 g
-
Sivri biber 80.0 g
-
Üzüm Sirkesi 50.0 g
-
Zeytinyağı 300.0 ml
-
Knorr Fesleğenli ve Kekikli Salata Sosu 750 g 35.0 g
-
Maydanoz, ince kıyım 8.0 g
-
Limon 40.0 g
-
Siyah Zeytin 80.0 g
-
Kırmızı biber, pul 5.0 g
-
Tuz 5.0 g
Hazırlık
-
Fasülye Piyaz
- Kuru fasulyeyi haşlayın ve süzdürün.
- Kuru soğan, domates, sivri biber, maydanoz ve siyah zeytini isteğe göre doğrayın ve fasulyeye ilave edin.
- Ayrı bir kabın içinde limon suyu, pul biber, tuz, Knorr Fesleğenli Kekikli Salata Sosu, zeytinyağı, üzüm sirkesini homojen olana kadar karıştırın.
- Bu sos karışımını hazırlanan fasulye piyaza ilave edin, karıştırın ve servise hazır hale getirin.