Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Tako 40.0 adet
  • Kırmızı Kapya Biber- Közlenmiş / İri Parçalara Kesilmiş 800.0 g
  • Knorr Salsa Sos 2.2l 600.0 g
  • Avokado (Küp Doğranmış) 800.0 g
  • Mor Soğan 160.0 g
  • Kişniş 50.0 g
  • Kırmızı minik acı biber 150.0 g
  • Minik kırmızı turp 30.0 g
  • Ekşi Krema 400.0 g
  • Yeşil soğan 200.0 g
  • Krema 100.0 g
  • Krem Peynir 200.0 g
  • Süzme Yoğurt 100.0 g
  • Misket Limonu 4.0 adet
  • Tane Karabiber (Değirmen) 2.0 g
  • Havuç 200.0 g

Humus İçin:

  1. Hazırlanışı:

    Falafelleri bolca yağ koyduğunuz bir tavada yada fritözde kızarana dek pişirin.

    Sosları için: Çırpılmış Kremayı, labne peynirini, süzme yoğurdu, misket limonlarının suyunu, tuz ve karabiberi karıştırma kabının içine koyarak yoğunlaşıncaya kadar karıştırın.Knorr Salsa sosu bir tavaya koyup közlenmiş biberler ile hafifçe karıştırarak birkaç dakika pişirin. Takoların içine humusu yayıp en altına salsa sosunu yerleştirin. Daha sonra közlenmiş biberlerin birkaçını, avokadoyu, falafelleri, ince doğranmış kırmızı minik acı biberleri, mor soğanı, kişniş yapraklarını, kırmızı turp dilimlerini, yeşil soğanı, beyaz lahanayı ve ekşi kremayı ekleyerek, gerekli gördüğünüzde tuz ve karabiber eklemesiyle servis edin.

  2. Humus İçin:

    Knorr humus karışımını sıcak su ile iyice çırparak açın ve sonra soğutun. Soğuyan püreye zeytinyağı, limon suyu ve tahini ekleyip iyice çırpın.