Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Ekmek Kadayıfı

Şerbet

  • Toz şeker 3.5 kg
  • Su 4.0 l
  • Limon 1.0 adet

Ekmek Kadayıfı nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Ekmek Kadayıfı

    • Şerbet için 3,5 kg şekeri limonun suyu ile karamelize edin ve su ekleyin. Koyu bir şerbet elde edene kadar kaynatın ve ocaktan alın.
    • Carte d'Or Pandispanya, Carte d'Or Revani ve suyu mikserde 8-10 dakika yüksek devirde çırpın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından aldıktan sonra altı üste gelecek şekilde ters çevirin.
    • Oda sıcaklığındaki karamelli şerbeti verin, soğuduktan sonra servis edin. İsteğe göre krema'yı ve pudra şekerini mikserde çırpıp, kaymak olarak tatlıların üzerinde servise hazır hale getirin.
    • Afiyet olsun.
  2. Şerbet

    Şerbet için 3,5 kg şekeri limonun suyu ile karamelize edin ve su ekleyin. Koyu bir şerbet elde edene kadar kaynatın ve ocaktan alın.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu