Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Dülger balığı 2.5 kg
  • Ayçiçek yağı 140 ml
  • Kuşkonmaz, yeşil 800 g
  • Tuz - Karabiber 5 g
  • Zeytinyağı 50 ml
  • Limon (adet) 5 adet
  • Kuskus 400 g
  • Domates, kurutulmuş 150 g
  • Su 1 l
  • Hellmann’s Sarımsaklı Mayonez 235 g 500 g
  • Limon suyu 30 ml
  • Pul Biber 3 g
  1. Hazırlanışı

    • Temizlenmiş dülger balığı filetosunu Knorr Cajun Çeşnisi ve ay çiçek yağı ile marine edin. Kömür ızgarasında nar gibi kızarana dek pişirin.
    • Kuşkonmazların sert kabuklarını soyun ve zeytinyağı, tuz-biber ile harmanlayıp ızgarada hafifçe pişirin.
    • Kuskus için: Kuskusları tuzlu kaynar su içerisinde haşlayın. Bir tencerede Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni'yi su ile karıştırarak açın ve minik doğradığınız kurutulmuş domatesleri ilave edin. Birkaç dakika kadar kaynatın ve kuskusları ekleyerek karıştırın. Kuskuslar sosu emdikten sonra ocaktan alın.
    • Sarımsaklı-limonlu dip sos için: Hellmann's Sarımsaklı Mayonez, limon suyu ve pul biberi bir kabın içerisinde karıştırın.
    • Dülger filetosunu bir tabağa alıp, kuskus, ızgara kuşkonmaz, sarımsaklı-limon dip sos ve limon ile servis edin