Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Düğün Çorbası

  • Knorr Et Suyu Toz Bulyon 750 g 15 g
  • Kuzu eti, kuşbaşı 800 g
  • Yoğurt, sade 400 g
  • Limon 70 g
  • Su 7500 ml
  • Yumurta 150 g
  1. Düğün Çorbası

    • Kuzu etini 180 derece fırında kızartın ve tivtikleyin.
    • Tencere içinde 7 lt suyu kaynatın ve ayrı bir kabın içinde 500 ml soğuk su ile Knorr Gendime Çorbasını homojen hale getirin, kaynayan suya ilave edin.
    • Kısık ateşte 5 dk kaynatın, ayrı bir kabın içinde yumurta sarısı, yoğurdu karıştırın, sıcak su ile inceltin ve bu karışımı süzgeçten süzdürerek çorbaya azar azar ilave edin.
    • Kızartılan kuzu etlerini, Knorr Sarımsaklı Çeşniyi, limon suyunu ilave edin ve kısık ateşte 15 dk. kaynatın.
    • Servise hazır hale getirin.
+