Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Domatesli Pilav

  • Pirinç 1800 g
  • Karabiber, çekilmiş 3 g
  • Kekik, kurutulmuş 5 g
  • Kırmızı biber, pul 10 g
  • Su 2300 ml
  • Tereyağı 70 g
  • Zeytinyağı 90 ml
  • Knorr Chef’s Tavuk Suyu Toz Bulyon 1250 g 35 g
  • Domates 650 g
  1. Domatesli Pilav

    • Ocakta tencere içinde su ve Knorr Chef's Tavuk Bulyon’u kaynatın.
    • Pirinçleri bol suda yıkayın, ıslayın ve süzdürün.
    • Ayrı bir tencere içine tereyağı ve zeytin yağı ekleyin pirinçleri kavurmaya başlayın.
    • Kavrulma işlemi bitmesine yakın domates, karabiber, kekik, pul biberi ilave edin ve kaynayan suyu pirince ekleyin.
    • Kısık ateşte suyun çekmesini bekleyin ve pilavı demlendirin, servise hazır hale getirin.