Domates ve Frenk Patlıcan Dolma
Domatesin tatlı ve ekşi lezzeti ile klasik dolma içinin uyumu. Domates ve Frenk Patlıcan Dolma şeflere özel sırlarını UFS profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Domates ve Frenk Patlıcan Dolma
-
Dana kıyma 500.0 g
-
Yeşil Domates 2000.0 g
-
Karabiber, çekilmiş 10.0 g
-
Pirinç 50.0 g
-
Kuru soğan 120.0 g
-
Su 1000.0 ml
-
Zeytinyağı 30.0 ml
-
Maydanoz, ince kıyım 3.0 g
-
Taze nane, ince kıyılmış 3.0 g
-
Domates 200.0 g
Hazırlık
-
Domates ve Frenk Patlıcan Dolma
- Bir kabın içinde dana kıyma, karabiber, pirinç, kuru soğan, domates içi, maydanoz, nane, zeytinyağı karıştırın ve yoğurun.
- Domateslerin içlerini oyun ve üst kısımları kapak şeklinde kalsın.
- Hazırlanan kıyma karışımını domateslerin içlerini doldurun ve küvete dizin.
- Ayrı bir tencerede su, Knorr Et Bulyon, Knorr Sebzeli Çeşni, Knorr Napoliten Sosu Kaynatın ve domatesleri koyduğunuz küvete ilave edin, 100 derece buharda 20-30 dk. arası pişirin ve servise hazır hale getirin.