Domates Kremalı Mantarlı Spagetti
Klasik domates sosu yerine kullanabileceğiniz modern lezzet. Domates Kremalı Mantarlı Spagetti şeflere özel sırlarını UFS profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Domates Kremalı Mantarlı Spagetti
-
Makarna, spagetti 800.0 g
-
Mantarlar, Kestane 750.0 g
-
Pakçoy 400.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 200.0 ml
-
Kuru soğan 250.0 g
-
Havuç 150.0 g
-
Kereviz 200.0 g
-
Sarımsak 25.0 g
-
Zeytinyağı 100.0 ml
-
Tereyağı 50.0 g
-
Tuz 3.0 g
-
Tane Karabiber (Değirmen) 2.0 g
-
Baby Turp 100.0 g
-
Domates 3800.0 g
Hazırlık
-
Domates Kremalı Mantarlı Spagetti
- Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
- Ayrı bir tencerede zeytinyağı, tereyağını kızdırın ve sırasıyla sarımsak, soğan, havuç, kereviz soteleyin, en son olarak doğranan domatesleri ilave edin kısık ateşte 45 dk. kaynatın.
- Değirmen karabiber, tuz ve Rama Krema ilave edin.
- Tavada mantar, pakçoyu soteleyin ve makarnaya sos ilave edin.
- Baby turp ile servise hazır hale getirin.