Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Tavuk Marine

  • Tavuk Pirzola 7.0 kg
  • Ayçiçek yağı 150.0 ml

Yemek Sosu

  • Biber Salçası 200.0 g
  • Kuru nane 5.0 g
  • Tuz 10.0 g
  • Su 7.5 l
  • İsot 25.0 g
  • Karabiber 3.0 g
  • Kuru soğan 800.0 g
  • Ayçiçek yağı 400.0 ml
  • Nohut 1.0 kg
  • Patlıcan 1.2 kg
  1. Tavuk Marine

    Küp doğranan tavukları, Knorr Tavuk Çeşni’yi, ayçiçek yağını karıştırın ve marine edin. Tavukları fırında pişirin.

  2. Yemek Sosu

    Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile sırasıyla kuru soğan ve biber salçasını kavurun. Ayrı bir kabın içinde Knorr Napoliten Sos, soğuk suyu karıştırın ve kavrulan malzemeye ekleyin. Baharatları ilave edin ve pişen tavukları, nohut, patlıcanı ekleyin. Kısık ateşte 40 dakika kaynatın ve servise hazır hale getirin.